TornTools - Page 45 | Tools & Userscripts | TORN
TornTools
    • JustJ [964993]
    • Role: Civilian
    • Level: 83
    • Posts: 94
    • Karma: 10
    • Last Action: 1 day
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:53:04 - 04/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I'm getting the following error on the "Targets" tab:

    `Uncaught (in promise) TypeError: data.respect_base.totalSum is not a function
    addHistoryRow moz-extension://xxx/pages/targets/targets.js:144`

    on this line:
    const respect = parseFloat((data.respect_base.totalSum() / data.respect_base.length || 0).toFixed(2));
    • Mathuaerknedam [2461123]
    • Role: Civilian
    • Level: 72
    • Posts: 344
    • Karma: 137
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 16:48:36 - 04/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Could we get revivability added to stakeouts?
    • GlassSteel [2574041]
    • Role: Civilian
    • Level: 73
    • Posts: 229
    • Karma: 97
    • Last Action: 1 hour
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 09:41:38 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    is there torntools for edge browser?
    • DeKleineKobini [2114440]
    • Role: Committee
    • Level: 98
    • Posts: 3089
    • Karma: 4296
    • Last Action: 5 days
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 11:01:10 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    GlassSteel [2574041]

    is there torntools for edge browser?
    We don't have a version in the edge store, but you can perfectly use the chrome version on Edge (and all other Chromium/based browsers, like Opera, Brave, Vivaldi, ect.).
    • DeKleineKobini [2114440]
    • Role: Committee
    • Level: 98
    • Posts: 3089
    • Karma: 4296
    • Last Action: 5 days
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 11:53:55 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    JustJ [964993]

    I'm getting the following error on the "Targets" tab:

    `Uncaught (in promise) TypeError: data.respect_base.totalSum is not a function
    addHistoryRow moz-extension://xxx/pages/targets/targets.js:144`

    on this line:
    const respect = parseFloat((data.respect_base.totalSum() / data.respect_base.length || 0).toFixed(2));
    Can't replicate it, not even on Firefox (as that's what you are using based on the error). We define totalSum ourselves, so it should always exists.
    • DeKleineKobini [2114440]
    • Role: Committee
    • Level: 98
    • Posts: 3089
    • Karma: 4296
    • Last Action: 5 days
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:02:16 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?
    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.
    • GlassSteel [2574041]
    • Role: Civilian
    • Level: 73
    • Posts: 229
    • Karma: 97
    • Last Action: 1 hour
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:41:56 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    GlassSteel [2574041]

    is there torntools for edge browser?

    DeKleineKobini [2114440]

    We don't have a version in the edge store, but you can perfectly use the chrome version on Edge (and all other Chromium/based browsers, like Opera, Brave, Vivaldi, ect.).
    so we can use chrome verrsion on edge? k i'll try
    • GlassSteel [2574041]
    • Role: Civilian
    • Level: 73
    • Posts: 229
    • Karma: 97
    • Last Action: 1 hour
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:43:52 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    GlassSteel [2574041]

    is there torntools for edge browser?

    DeKleineKobini [2114440]

    We don't have a version in the edge store, but you can perfectly use the chrome version on Edge (and all other Chromium/based browsers, like Opera, Brave, Vivaldi, ect.).
    ok workin' perfectly thanks
    • Mathuaerknedam [2461123]
    • Role: Civilian
    • Level: 72
    • Posts: 344
    • Karma: 137
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 01:33:15 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?

    DeKleineKobini [2114440]

    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.
    I'd expect most revivers to use it while on contract.

    (For anyone who doesn't know...)
    During RW, it's common for people to turn revives on and off depending on their med CD, energy, available targets, etc. So with people who are active, it's common to see them hosped but unrevivable, so I still need to frequently check if revives have been enabled. This happens every contract that isn't strictly per-request.

    There are other situations, but this is probably the most common. People that are warring would benefit too, because it would enable them to be revived faster.
    Last edited by Mathuaerknedam on 02:22:25 - 06/06/22
    • -Shaft- [2521807]
    • Role: Civilian
    • Level: 69
    • Posts: 973
    • Karma: 982
    • Last Action: Now
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 01:38:57 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?

    DeKleineKobini [2114440]

    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.

    Mathuaerknedam [2461123]

    I'd expect most revivers to use it while on contract.

    (For anyone who doesn't know...)
    During RW, it's common for people to turn revives on and off depending on their med CD, energy, available targets, etc. So with people who are active, it's common to see them hosped but unrevivable, so I still need to frequently check if revives have been enabled. This happens every contract that isn't strictly per-request.

    There are other situations, but this is probably the most common. People that are warring would benefit too, because it would enable them to be revived faster.
    ^^ would be super useful
    • Chi [2487971]
    • Role: Civilian
    • Level: 50
    • Posts: 502
    • Karma: 169
    • Last Action: 14 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 01:42:53 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?

    DeKleineKobini [2114440]

    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.

    Mathuaerknedam [2461123]

    I'd expect most revivers to use it while on contract.

    (For anyone who doesn't know...)
    During RW, it's common for people to turn revives on and off depending on their med CD, energy, available targets, etc. So with people who are active, it's common to see them hosped but unrevivable, so I still need to frequently check if revives have been enabled. This happens every contract that isn't strictly per-request.

    There are other situations, but this is probably the most common. People that are warring would benefit too, because it would enable them to be revived faster.
    Agreed, this would be very useful.
    • Hemigidius [2157705]
    • Role: Civilian
    • Level: 35
    • Posts: 2273
    • Karma: 3184
    • Last Action: 6 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 04:03:07 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?

    DeKleineKobini [2114440]

    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.

    Mathuaerknedam [2461123]

    I'd expect most revivers to use it while on contract.

    (For anyone who doesn't know...)
    During RW, it's common for people to turn revives on and off depending on their med CD, energy, available targets, etc. So with people who are active, it's common to see them hosped but unrevivable, so I still need to frequently check if revives have been enabled. This happens every contract that isn't strictly per-request.

    There are other situations, but this is probably the most common. People that are warring would benefit too, because it would enable them to be revived faster.
    agreed
    • masheen [2625139]
    • Role: Reporter
    • Level: 71
    • Posts: 3025
    • Karma: 2643
    • Last Action: 5 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:52:25 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hi guys, I'm not sure why my NPC timers are in level 5 - max level and don't move towards the other levels. Any ideas? I tried updating the API as well as updating faction data, torn stats etc
    • DeKleineKobini [2114440]
    • Role: Committee
    • Level: 98
    • Posts: 3089
    • Karma: 4296
    • Last Action: 5 days
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 13:31:11 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?

    DeKleineKobini [2114440]

    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.

    Mathuaerknedam [2461123]

    I'd expect most revivers to use it while on contract.

    (For anyone who doesn't know...)
    During RW, it's common for people to turn revives on and off depending on their med CD, energy, available targets, etc. So with people who are active, it's common to see them hosped but unrevivable, so I still need to frequently check if revives have been enabled. This happens every contract that isn't strictly per-request.

    There are other situations, but this is probably the most common. People that are warring would benefit too, because it would enable them to be revived faster.
    I still don't agree with the usability. Stakeouts is too small scale for revive contracts. Having 20 of them is already a lot imo, with a cap of about 47 (based on your settings), due to the api limits.
    For individual contracts it could be useful, but those seem uncommon, especially where someone keeps toggling their revivability.

    But due to the amount of support shown for it, I've added for the next version anyway, even if I don't believe in it. You shouldn't expect that version to release soon though, I don't see it releasing this month unless some major bug appears which we'd have to fix.

    NOTE: currently in beta testing, so not yet 100% final, although I don't think I've ever scrapped a feature during testing
    Last edited by DeKleineKobini on 13:35:00 - 06/06/22
    • Mathuaerknedam [2461123]
    • Role: Civilian
    • Level: 72
    • Posts: 344
    • Karma: 137
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 18:10:14 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Mathuaerknedam [2461123]

    Could we get revivability added to stakeouts?

    DeKleineKobini [2114440]

    I don't really see much use? Doubt it would be used much. Would need more requests of this to get it implemented.

    Mathuaerknedam [2461123]

    I'd expect most revivers to use it while on contract.

    (For anyone who doesn't know...)
    During RW, it's common for people to turn revives on and off depending on their med CD, energy, available targets, etc. So with people who are active, it's common to see them hosped but unrevivable, so I still need to frequently check if revives have been enabled. This happens every contract that isn't strictly per-request.

    There are other situations, but this is probably the most common. People that are warring would benefit too, because it would enable them to be revived faster.

    DeKleineKobini [2114440]

    I still don't agree with the usability. Stakeouts is too small scale for revive contracts. Having 20 of them is already a lot imo, with a cap of about 47 (based on your settings), due to the api limits.
    For individual contracts it could be useful, but those seem uncommon, especially where someone keeps toggling their revivability.

    But due to the amount of support shown for it, I've added for the next version anyway, even if I don't believe in it. You shouldn't expect that version to release soon though, I don't see it releasing this month unless some major bug appears which we'd have to fix.

    NOTE: currently in beta testing, so not yet 100% final, although I don't think I've ever scrapped a feature during testing
    I appreciate it. As far as I can tell, there aren't usually 20 people active at any point. Even then, a few  of them leave revives on all the time (dangerous), some never have them on (no contract for them!), and a manageable number need a closer watch. 

    Thanks.
    • AlphaReaper7 [2227681]
    • Role: Civilian
    • Level: 71
    • Posts: 875
    • Karma: 44
    • Last Action: 2 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 04:08:39 - 12/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    https://imgur.com/a/YWXCCFx

    This issue where the war and chain blocks on the faction page disappeared happened a number of times until I disable torntools. It also caused the Okay faction members from the other faction to occasionally disappear from the list when I change the torn filter to show; Okay, travelling, then hospitalized players which never happened with it disabled either.
    • DeKleineKobini [2114440]
    • Role: Committee
    • Level: 98
    • Posts: 3089
    • Karma: 4296
    • Last Action: 5 days
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 20:46:36 - 12/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    AlphaReaper7 [2227681]

    https://imgur.com/a/YWXCCFx

    This issue where the war and chain blocks on the faction page disappeared happened a number of times until I disable torntools. It also caused the Okay faction members from the other faction to occasionally disappear from the list when I change the torn filter to show; Okay, travelling, then hospitalized players which never happened with it disabled either.
    I've never had that happen before, and it's the first I hear of it. Are you sure it's TT and not some other extension / script that you might be running along TT?
    • TheDevilsBigToe [2204723]
    • Role: Civilian
    • Level: 85
    • Posts: 660
    • Karma: 706
    • Last Action: 5 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 22:19:14 - 14/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Suggestion. 

    Could something be done to allow stocks to be colour coded, so the user can select a colour to highlight that stock or stocks?

    Would be great to help identify "keep" stocks and "flip" stocks. Filtering by colours would be even more awesome!
    Last edited by TheDevilsBigToe on 22:22:06 - 14/06/22

    If you fail, blame someone else. 

    • Ravenna [2584375]
    • Role: Civilian
    • Level: 33
    • Posts: 3
    • Karma: 0
    • Last Action: 2 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 16:50:56 - 17/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hello, 
    I am having a problem with my item market list viewing. Two days ago, I tried to add some items on the market but every time I click "Add Listing," it shows me a blank screen. I have disabled TornTools but it still does not work. Is there any other way I can add items to the market? Thank you.
    • DeKleineKobini [2114440]
    • Role: Committee
    • Level: 98
    • Posts: 3089
    • Karma: 4296
    • Last Action: 5 days
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 19:17:50 - 17/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Ravenna [2584375]

    Hello,
    I am having a problem with my item market list viewing. Two days ago, I tried to add some items on the market but every time I click "Add Listing," it shows me a blank screen. I have disabled TornTools but it still does not work. Is there any other way I can add items to the market? Thank you.
    I have disabled TornTools but it still does not work.
    Then it's not something on our end and thus nothing to fix for us.
Reply
Thread Title: