[Free] [Spreadsheet] Price List w/ AWH (v2.71) - Page 4 | Tool…
[Free] [Spreadsheet] Price List w/ AWH (v2.71)
    • Cyclone1070 [2599947]
    • Role: Civilian
    • Level: 37
    • Posts: 63
    • Karma: 18
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 05:04:57 - 04/05/22 (3 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    It doesn't load all the items, only a first few flowers, am I doing something wrong? Also point set is priced at 20
    Last edited by Cyclone1070 on 07:29:02 - 04/05/22
    • Denta [2686993]
    • Role: Civilian
    • Level: 40
    • Posts: 217
    • Karma: 79
    • Last Action: 30 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 13:09:51 - 10/05/22 (3 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hello. I seem to be having a difficulty in successfully linking AWH and the spreadsheet. I have done the steps in the guide but it has been over a day of testing and yet to no avail. My prices in awh isn't being updated at all.

    I got a month's worth of subscription on awh too, in case you ask if I had the premium on

    Thanks for the response
    Last edited by Denta on 13:11:31 - 10/05/22

    [B] Beers, Plushies, Flowers & all other listed items: 

    Pricelist

    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 14:23:20 - 18/05/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    bump

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • kontamusse [2408039]
    • Role: Civilian
    • Level: 92
    • Posts: 402
    • Karma: 496
    • Last Action: 6 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:45:02 - 19/05/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    It worked for long time for me.
    Now I have deleted it (including removing from Google trashcan) and reinstalled from scratch.
    It loaded some of the prices, but many stay empty, after half an hour.
    What am I doing wrong?

    https://prnt.sc/u0Ipjiga_OJ5
    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 15:08:05 - 21/05/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    bump

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • Uto [2761770]
    • Role: Civilian
    • Level: 35
    • Posts: 15
    • Karma: 16
    • Last Action: 19 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 15:07:55 - 30/05/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I have to let you guys know this spreadsheet is the most powerful spreadsheet I've ever used, plus it is FREE! Automatically grab all the price stuff you need to be a trader. You can easily modify those factors to make the spreadsheet more your style. Love it and would definetely recommend this to all the torn players who want to be a trader. Thank Xanet for his magnificant work.
    • Aughin [2551390]
    • Role: Civilian
    • Level: 31
    • Posts: 733
    • Karma: 103
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 09:12:20 - 02/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    "Extensions -> App Script"  brings me to 

    Sorry, unable to open the file at this time.

    Please check the address and try again.

    Any idea why?

    Edit: Nevermind, turns out you can only access it with 1 google account for some reason, tried using a secondary account to copy to script and it wouldn't work
    Last edited by Aughin on 12:43:22 - 02/06/22
    • KenDoll [2235541]
    • Role: Civilian
    • Level: 60
    • Posts: 304
    • Karma: 64
    • Last Action: 4 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 17:25:50 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    or you can just use Torn Exchange

    Enemy of FadenK

    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 22:02:05 - 05/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    KenDoll [2235541]

    or you can just use Torn Exchange
    There's a reason my spreadsheet is the most widely used trading tool and Torn Exchange is not.

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • Be4r [469087]
    • Role: Civilian
    • Level: 77
    • Posts: 2946
    • Karma: 26
    • Last Action: 8 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 11:03:34 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Doesnt seem to be working for me either. Have copied the info for triggers. but seems my up2 trigger isnt working.

    Also only uploads a few prices then stops. Then i delete my api and re-add it and it adds a few more. but stops again.

    Any ideas?
    Looking to buy a Private Island, all donations appreciated!
    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 16:32:24 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Be4r [469087]

    Doesnt seem to be working for me either. Have copied the info for triggers. but seems my up2 trigger isnt working.

    Also only uploads a few prices then stops. Then i delete my api and re-add it and it adds a few more. but stops again.

    Any ideas?
    Read the text at the very top of the price calc page

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • Be4r [469087]
    • Role: Civilian
    • Level: 77
    • Posts: 2946
    • Karma: 26
    • Last Action: 8 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 17:41:55 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Be4r [469087]

    Doesnt seem to be working for me either. Have copied the info for triggers. but seems my up2 trigger isnt working.

    Also only uploads a few prices then stops. Then i delete my api and re-add it and it adds a few more. but stops again.

    Any ideas?

    Xanet [2007324]

    Read the text at the very top of the price calc page
    Hi Xanet,

    I have read the text that says if it doesn't work press the E2 square which I have done. Just doesn't seem to like me unfortunately
    Looking to buy a Private Island, all donations appreciated!
    • D3athzaton [2694983]
    • Role: Civilian
    • Level: 26
    • Posts: 4
    • Karma: 3
    • Last Action: 1 hour
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 18:53:47 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Awesome spreadsheet !! Came back to Torn recently from a long hiatus, and found this marvelous spreadsheet to get me started back as a trader again. Everything was nicely done. I mainly uses the auto pricing function and AWH auto update function. Thank you Xanet for the awesome spreadsheet. ?
    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 21:40:16 - 06/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Be4r [469087]

    Doesnt seem to be working for me either. Have copied the info for triggers. but seems my up2 trigger isnt working.

    Also only uploads a few prices then stops. Then i delete my api and re-add it and it adds a few more. but stops again.

    Any ideas?

    Xanet [2007324]

    Read the text at the very top of the price calc page

    Be4r [469087]

    Hi Xanet,

    I have read the text that says if it doesn't work press the E2 square which I have done. Just doesn't seem to like me unfortunately
    Please send me a mail with the link with EDITING permissions (if you dont know how just google "how to share google sheets with editing permissions")

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • Quimmyth [2699286]
    • Role: Civilian
    • Level: 36
    • Posts: 186
    • Karma: 82
    • Last Action: 19 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 13:09:57 - 10/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hi Xanet, 
    love your sheet. It's the sheet!

    Quick question. Does the script work only on pc, or could it be implemented on a mobile browser like Kiwi Browser?

    Thanks again for the awesome sheet.
    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 01:50:27 - 11/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Quimmyth [2699286]

    Hi Xanet,
    love your sheet. It's the sheet!

    Quick question. Does the script work only on pc, or could it be implemented on a mobile browser like Kiwi Browser?

    Thanks again for the awesome sheet.
    I dont know the answer for sure but in theory the answer is yes.

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • FishyChan [2750551]
    • Role: Civilian
    • Level: 16
    • Posts: 14
    • Karma: 10
    • Last Action: 2 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 03:12:46 - 11/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Be4r [469087]

    Doesnt seem to be working for me either. Have copied the info for triggers. but seems my up2 trigger isnt working.

    Also only uploads a few prices then stops. Then i delete my api and re-add it and it adds a few more. but stops again.

    Any ideas?

    Xanet [2007324]

    Read the text at the very top of the price calc page

    Be4r [469087]

    Hi Xanet,

    I have read the text that says if it doesn't work press the E2 square which I have done. Just doesn't seem to like me unfortunately
    Yeah I had the same issue- loads a few things then dies.
    • Xanet [2007324]
    • Role: Civilian
    • Level: 78
    • Posts: 3189
    • Karma: 2492
    • Last Action: 11 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 12:29:47 - 11/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Be4r [469087]

    Doesnt seem to be working for me either. Have copied the info for triggers. but seems my up2 trigger isnt working.

    Also only uploads a few prices then stops. Then i delete my api and re-add it and it adds a few more. but stops again.

    Any ideas?

    Xanet [2007324]

    Read the text at the very top of the price calc page

    Be4r [469087]

    Hi Xanet,

    I have read the text that says if it doesn't work press the E2 square which I have done. Just doesn't seem to like me unfortunately

    FishyChan [2750551]

    Yeah I had the same issue- loads a few things then dies.
    Go to the bottom of the items, and add "empty box" toafter the last item

    Trader looking for a FREE auto updating solution? Click here!

    • FishyChan [2750551]
    • Role: Civilian
    • Level: 16
    • Posts: 14
    • Karma: 10
    • Last Action: 2 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 15:50:39 - 11/06/22 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Xanet [2007324]

    Go to the bottom of the items, and add "empty box" toafter the last item
    Okay so I figured out I did need a full access API- iirc the doc said public only would work, but it would not grab prices for me.

    Adding the full API got me linked up for 60 items on the Price Calc sheet, but adding Empty Box got my sheet filled up to 90 items.

    Edit: I added 6 cells that all said empty box and that worked.
    Last edited by FishyChan on 01:36:23 - 12/06/22
    • xedx [2100735]
    • Role: Civilian
    • Level: 90
    • Posts: 1023
    • Karma: 810
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 05:54:31 - 12/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Xanet [2007324]

    Go to the bottom of the items, and add "empty box" toafter the last item

    FishyChan [2750551]

    Okay so I figured out I did need a full access API- iirc the doc said public only would work, but it would not grab prices for me.

    Adding the full API got me linked up for 60 items on the Price Calc sheet, but adding Empty Box got my sheet filled up to 90 items.

    Edit: I added 6 cells that all said empty box and that worked.
    A full access key should not be required, limited (the only key type available before the recent API key change) should be fine. Full access is required for access via the API to log entries, which aren't needed.
Reply
Thread Title: