ArsonWarehouse - Trade calculator with API - Page 16 | Tools &…
ArsonWarehouse - Trade calculator with API
    • Sulsay [2173590]
    • Role: Civilian
    • Level: 75
    • Posts: 503
    • Karma: 1080
    • Last Action: 8 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 08:06:49 - 31/03/22 (4 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    EnderRyan07 [2621840]

    With the auto price how does that work was wanting to know before i got the premium
    Most people use a spreadsheet to calculate and push price updates. Xanet's is a popular choice these days: https://www.torn.com/forums.php#/p=threads&f=67&t=16238327&b=0&a=0

    You could also implement it yourself using the API: https://arsonwarehouse.com/trade-value-calculator/docs

    I'm working on a solution that doesn't require spreadsheets, using a percentage of market value. It's currently in beta and needs a bit of work before I can release it.

     Arson Warehouse - Foreign stock table and trading software

    • blacksoulfoda [2757498]
    • Role: Civilian
    • Level: 22
    • Posts: 311
    • Karma: 116
    • Last Action: 5 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 22:26:44 - 02/04/22 (4 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I have been loving ArsonWarehouse and love to have it open on the side, be it to check on traders or simply to have estimates on supplies before flying. One thing that I would love on it though, would be a Night Mode to use while browsing, could that ever be a possibility for an update? Sorry if this is bothersome lol

    And thanks again for that awesome tool!
    • Moonies_Farmer [2455206]
    • Role: Civilian
    • Level: 5
    • Posts: 19
    • Karma: 163
    • Last Action: 58 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 08:54:26 - 08/05/22 (3 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hello! Asked for help on a PM. Sent 2 xanax but realized i dont know how to use the auto pricing feature on phone. So any help would be appreciated!
    • Cupz [2766342]
    • Role: Civilian
    • Level: 15
    • Posts: 2
    • Karma: 1
    • Last Action: 3 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 13:43:09 - 26/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    hi, is it possible to link the price to torn tool?
    • Sulsay [2173590]
    • Role: Civilian
    • Level: 75
    • Posts: 503
    • Karma: 1080
    • Last Action: 8 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 08:17:05 - 27/06/22 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Cupz [2766342]

    hi, is it possible to link the price to torn tool?
    Not sure I understand what you're asking?

     Arson Warehouse - Foreign stock table and trading software

    • Drixxum [1602711]
    • Role: Civilian
    • Level: 15
    • Posts: 108
    • Karma: 42
    • Last Action: 35 minutes
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 14:22:24 - 23/07/22 (19 days ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I'm using Xanet's excel sheet for reference here.

    But I am noticing that some prices - (plushie and flower set prices) are not reflecting what I have set within my sheet - it's not that they arent being calculated properly by my sheet - they just aren't being reflected properly via AWH - Is there a reason for this?
    Last edited by Drixxum on 13:07:48 - 26/07/22
    • Extreminad0r [2794979]
    • Role: Civilian
    • Level: 20
    • Posts: 11
    • Karma: 1
    • Last Action: 4 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 06:25:18 - 01/08/22 (10 days ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hi

    How about access the prices of one player by requesting in JSON format ?
    That will be nice...
    There is one topic 3 pages ago that speaks something about JSON but it's not for this a think

    Thanks in advance
    • Mathuaerknedam [2461123]
    • Role: Civilian
    • Level: 72
    • Posts: 344
    • Karma: 137
    • Last Action: 2 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 00:15:41 - 07/08/22 (5 days ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Extreminad0r [2794979]

    Hi

    How about access the prices of one player by requesting in JSON format ?
    That will be nice...
    There is one topic 3 pages ago that speaks something about JSON but it's not for this a think

    Thanks in advance
    I asked about this a couple years ago. The available solution was to retrieve it for a trader spreadsheet into my own, but Sulsay mentioned possibly adding it here. AFAIK, it hasn't happened.
    • Extreminad0r [2794979]
    • Role: Civilian
    • Level: 20
    • Posts: 11
    • Karma: 1
    • Last Action: 4 hours
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 09:34:43 - 11/08/22 (20 hours ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    Extreminad0r [2794979]

    Hi

    How about access the prices of one player by requesting in JSON format ?
    That will be nice...
    There is one topic 3 pages ago that speaks something about JSON but it's not for this a think

    Thanks in advance

    Mathuaerknedam [2461123]

    I asked about this a couple years ago. The available solution was to retrieve it for a trader spreadsheet into my own, but Sulsay mentioned possibly adding it here. AFAIK, it hasn't happened.
    Hi

    To be honest the JSON is there in the attribute (only figure it out 5 days after I paste the topic here), so you just need to retrieve the JSON from such attribute value and parse it.
    The site is creating the table with the values from that attribute value, it's a weird method of doing things but it's the one the site uses.

    Thanks for the reply
    Last edited by Extreminad0r on 09:42:22 - 11/08/22
Reply
Thread Title: