Working stats
  • DE deeagraw [1757281]deeagraw [1757281]
    • deeagraw [1757281]
    • Status: Civilian
    • Level: 60
    • Posts: 453
    • Karma: 402
    • Last Action: 19 hours
    • Quote
    • Report
    • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      REPORT Cancel
    • You have rated this thread. Rating limit has been reached.
    Thread created on 19:27:45 - 10/08/14 (2 years ago)
    |
    Last replied 04:28:20 - 20/08/14 (2 years ago)
    I don't see them updated in the "Employees" section of company's page. Ideally working stats should be updated daily.
  • LS Tarelli [1060371]Tarelli [1060371]
    • Tarelli [1060371]
    • Status: Civilian
    • Level: 70
    • Posts: 1365
    • Karma: 601
    • Last Action: 15 hours
    • Quote
    • Report
    • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      REPORT Cancel
    • You have rated this post. Rating limit has been reached.
    Posted on 00:17:14 - 11/08/14 (2 years ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    They are updated in real time when you reload the job page as far as I'm aware.
  • DE deeagraw [1757281]deeagraw [1757281]
    • deeagraw [1757281]
    • Status: Civilian
    • Level: 60
    • Posts: 453
    • Karma: 402
    • Last Action: 19 hours
    • Quote
    • Report
    • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      REPORT Cancel
    • You have rated this post. Rating limit has been reached.
    Posted on 07:43:31 - 11/08/14 (2 years ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I can confirm that it is not working. May be broken after RESPO?
  • LS Tarelli [1060371]Tarelli [1060371]
    • Tarelli [1060371]
    • Status: Civilian
    • Level: 70
    • Posts: 1365
    • Karma: 601
    • Last Action: 15 hours
    • Quote
    • Report
    • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      REPORT Cancel
    • You have rated this post. Rating limit has been reached.
    Posted on 09:52:51 - 11/08/14 (2 years ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Put it in bugs then with your screenshots provng it. Its hard to tell for me because all my staff are in the thousands in each stat.
  •   Biz [1614688]Biz [1614688]
    • Biz [1614688]
    • Status: Civilian
    • Level: 26
    • Posts: 172
    • Karma: 11
    • Last Action: 2 years
    • Quote
    • Report
    • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      REPORT Cancel
    • You have rated this post. Rating limit has been reached.
    Posted on 04:28:20 - 20/08/14 (2 years ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    They're working for me. They update every new day.

    After you train them, then you have to refresh the page to see their new work stats.