Web Accessibility Initiative (WAI) - Page 8 | Bugs & Issues | …
Web Accessibility Initiative (WAI)
  • Genriku [2009281]Genriku [2009281]
    • Genriku [2009281]
    • Role: Civilian
    • Level: 21
    • Posts: 6
    • Karma: 0
    • Last Action: 8 hours
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 01:19:04 - 24/03/21 (6 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I use voiceover cannot send messages through public chat for some reason my screen reader cannot find the send button also     Cannot   search for items in bazaar Or item market can’t access the search field or find the  search  button this bug can be replicated
  • -H- Raiyvin [1585789]Raiyvin [1585789]
    • Raiyvin [1585789]
    • Role: Civilian
    • Level: 86
    • Posts: 249
    • Karma: 32
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 23:07:43 - 07/04/21 (6 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    use window's 10 and nvda, am unable to purchase stock's...
    and if unable to trade stat's won't be able to get stock's.
    Would really appreciate if this could get fixed soon.
  •   Refl3xX [1672091]Refl3xX [1672091]
    • Refl3xX [1672091]
    • Role: Civilian
    • Level: 32
    • Posts: 285
    • Karma: 128
    • Last Action: 2 months
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 23:46:53 - 07/04/21 (6 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    M_Mike [1707527]

    Hello, we have create this thread to inform you about the last updates which were implemented or going to be implemented. If you have any problems with accessibility please post in this thread.

    We have updated next pages according to WAI:

    Travel:
    • Travel pages
    • "Travel to and from other locations"
    • Rehab page (Switzerland)
    • Hunting page (South Africa)
    • Fortune teller (China)
    • Rehab page (Switzerland), unable to rehab more than one
    Shops:
    • Shops pages
    • Shops pages (parcels)
    • Unable to add items to a parcel
    • "Open parcels from the post office"
    Bazaar:
    • Bazaar page
    • Bazaar (add items into bazaar)
    • Bazaar (remove items into bazaar)
    • "Set up bazaar"
    Mailbox:
    • Mailbox page
    • Send messages
    Forum
    • Forum page (create new thread)
    • "Post on forums (can't see others' posts or make one of her own)"
    Trade:
    • Trade pages
    • Trade issue (items list)
    Item Market:
    • Item Market (add listings)
    • Item Market (view your listings)
    Stock Market:
    • Stock Market
    • Stock Market (your portfolio)
    Points:
    • Points Building
    • Points Market
    Others:
    • Awards page (all tabs)
    • Events page
    • City page (quick links tab)
    • "Equip items"
    • "Go to loan shark"
    • "Use the bank"
    • Ammo page
    • PC/Laptop pages
    • Properties

    Also, please feel free to advice which pages should be prioritized for accessibility, or let us know of any other suggestions.

    Note: What WAI is?

    Thank you.

     

    EDIT - fixed spelling error as it cause a bug report (HERE)

    RatedR
    GET https://www.torn.com/forums.php#/p=threads&f=19&t=15925805&b=0&a=0
    Status=OK - 200
    CF-RAY[63c71d0e3fb24c19-AMS]
    unreachable code after return statement TCJSPage.js:29:789
    Use of getPreventDefault() is deprecated. Use defaultPrevented instead. jquery-1.8.2.js:208:155
    Some error happen during image parsing: error { target: <img>, isTrusted: true, eventPhase: 0, bubbles: false, cancelable: false, defaultPrevented: false, timeStamp: 1617838226347000, originalTarget: <img>, explicitOriginalTarget: <img>, NONE: 0, CAPTURING_PHASE: 1 } client.js:1:12646
    WEBP is not supported by this browser yet :( client.js:1:12646
    Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.torn.com&send=false&layout=button_count&locale=en_US&width=88&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font=trebuchet+ms&height=21 ("frame-src https://www.torn.com https://*.youtube.com https://youtube.com https://www.recaptcha.net/recaptcha https://www.google.com/recaptcha/"). (unknown)
    Content Security Policy: The page's settings blocked the loading of a resource at https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fwww.torn.com&send=false&layout=button_count&locale=en_US&width=112&show_faces=false&action=like&colorscheme=light&font=trebuchet+ms&height=21 ("frame-src https://www.torn.com https://*.youtube.com https://youtube.com https://www.recaptcha.net/recaptcha https://www.google.com/recaptcha/"). (unknown)
    TypeError: t is null
    editor.build.js:1:62617
    CONTENT LOADED client.js:1:12646
    Loading mixed (insecure) display content "http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sex009.gif" on a secure page[Learn More] jquery-1.8.2.js:424:326
    Will-change memory consumption is too high. Budget limit is the document surface area multiplied by 3 (1438400 px). Occurrences of will-change over the budget will be ignored.

    Babbbbbsm2bbsmsmrnd

  • -H- Raiyvin [1585789]Raiyvin [1585789]
    • Raiyvin [1585789]
    • Role: Civilian
    • Level: 86
    • Posts: 249
    • Karma: 32
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 00:02:06 - 08/04/21 (6 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    figured out the stock market, sorry  wasn't able to edit the previous post
  • MOB Cha_Ching [2266905]Cha_Ching [2266905]
    • Cha_Ching [2266905]
    • Role: Civilian
    • Level: 40
    • Posts: 234
    • Karma: 80
    • Last Action: 16 minutes
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 20:01:31 - 14/05/21 (5 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    #1 im returning from there now. it always takes me 3 clicks to get fully clean. i clicked once and it said i had no addiction. according to another tab that i have open my drug icon disappeared and the money was used for rehab. 
    #2 instead of clicking market by mistake i clicked travel. again one click and it was over, i was headed to torn.
  •   SoloWarrior [463005]SoloWarrior [463005]
    • SoloWarrior [463005]
    • Role: Civilian
    • Level: 83
    • Posts: 831
    • Karma: 1044
    • Last Action: 2 days
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 20:28:16 - 20/05/21 (4 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    This is a force zoom web accessibility bug and issue that I placed months ago. Nothing has been done as of yet. It would be great to be able to zoom a mobile screen without issues.

    Icon Bubbles Causing Display Problems
    Last edited by SoloWarrior on 20:29:42 - 20/05/21
  • -H- Raiyvin [1585789]Raiyvin [1585789]
    • Raiyvin [1585789]
    • Role: Civilian
    • Level: 86
    • Posts: 249
    • Karma: 32
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 15:50:30 - 24/05/21 (4 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Rehabbing now I have to click the rehab button  individually which definitly is not a good thing...
    Previous to my last rehab which was yesterday whatever you guy's did to the rehab it was great, it was the best going to rehab that it had been in the length of time I have played this game but of course, it didn't last and now it is pretty well the worse it has been.
    Could youu please get this fixed and quickly
    Thank's
  •   plagues2543 [2691513]plagues2543 [2691513]
    • plagues2543 [2691513]
    • Role: Civilian
    • Level: 8
    • Posts: 1
    • Karma: 0
    • Last Action: 2 months
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 07:45:00 - 29/06/21 (3 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Hi there,
    I am having issues with the sending or replying to a private message option. I am using the screenreader Jaws for Windows and the edit field via which i can write my reply or message is not visible for me. The only thing i hear is the recipient & subject but no edit field i can write. Below the subject field i notice a # sign (number sign) and when i press the return button on that a extensive list of edit or add options become available. And a line telling me on how many words i already wrote, but still, no edit field like this one i am writing in now.

    Do i probably miss something?
  • ~OS~ Splurgal [2223620]Splurgal [2223620]
    • Splurgal [2223620]
    • Role: Civilian
    • Level: 91
    • Posts: 1960
    • Karma: 647
    • Last Action: 2 hours
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 20:23:39 - 25/07/21 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I find that I am unable to log into Torn via my cell phone or tablet some times.  It stays stuck on the "checking your browser before accessing Torn.com" screen.  I am using Chrome as my web browser.  Does anybody know what may be causing this issue?

    Thanks,

    -Splurgal

  • FLAT cazylecious [2673048]cazylecious [2673048]
    • cazylecious [2673048]
    • Role: Civilian
    • Level: 50
    • Posts: 72
    • Karma: 23
    • Last Action: 28 minutes
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 04:45:00 - 27/07/21 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    I have flash and sound notification enabled for my private dms, but I can't differentiate between the read and unread rooms without hovering over them with my mouse; the colour difference is too small for me to recognize as I have a third party brightness reducing software active.
    Would love to see an option that lets you change the colour or brightness of the flash notification
  • -H- Raiyvin [1585789]Raiyvin [1585789]
    • Raiyvin [1585789]
    • Role: Civilian
    • Level: 86
    • Posts: 249
    • Karma: 32
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 17:20:04 - 15/08/21 (2 months ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    for the message/mail it hasn't been working on chrome for quite a while...
    I have to go onto firefox or brave to send a mail or to reply to a mail.
  • LB Code_Green [2018628]Code_Green [2018628]
    • Code_Green [2018628]
    • Role: Civilian
    • Level: 62
    • Posts: 218
    • Karma: 21
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 21:31:45 - 20/08/21 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    The cog/wheel symbol on the right lower hand corner of the screen is not accessible. It is used to access the chat boxes for trade, faction, company, global etc. 
    It would really help if those chat boxes could be duplicated elsewhere like in setting as either buttons or check boxes.
    Please let me know if you have questions on how this could be done.
    Thank you,
    Code_Green

    “War isn’t about who is right, it’s about who is left.”

  • PnBR Eskil [2032200]Eskil [2032200]
    • Eskil [2032200]
    • Role: Civilian
    • Level: 68
    • Posts: 124
    • Karma: 87
    • Last Action: 52 minutes
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 05:37:59 - 22/08/21 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link

    cazylecious [2673048]

    I have flash and sound notification enabled for my private dms, but I can't differentiate between the read and unread rooms without hovering over them with my mouse; the colour difference is too small for me to recognize as I have a third party brightness reducing software active.
    Would love to see an option that lets you change the colour or brightness of the flash notification
    I too play in bad contrast and visibility sometimes and would love it if not color alone conveyed information. For example the chat tabs could show a envelope icon or number of unread messages in bold to the right of the icon and name.
  • -H- Raiyvin [1585789]Raiyvin [1585789]
    • Raiyvin [1585789]
    • Role: Civilian
    • Level: 86
    • Posts: 249
    • Karma: 32
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 23:46:14 - 25/08/21 (1 month ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    use window's 10 with nvda,
    For quite a while now rehab I have to rehab individuall one at a time.
    I had uninstalled torn tools, cleared cash etc... and have no slider etc...
    I have tried 3 different browser's and same in each browser, it would greatly be appreciated if this can be fixed so I am able to rehab multiple amounts like I use to be able to do.
    Thank's Raiyvin
  • -TD- Splify [375538]Splify [375538]
    • Splify [375538]
    • Role: Civilian
    • Level: 84
    • Posts: 194
    • Karma: 43
    • Last Action: 3 hours
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 11:40:46 - 29/09/21 (19 days ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    My issue is my tablet is stuck on the checking your browser before accessing torn.com. this has happened for the last week. I can use my laptop on same connection but not my tablet, which has all my apps for torn. I have cleared cache I have even reset to factory my tablet, I have tried 5 diff browsers. need anymore info pm me.
    also on my laptop casino games wont open just stays on loading screen except spins

    Last edited by Splify on 11:43:29 - 29/09/21
  • -H- Raiyvin [1585789]Raiyvin [1585789]
    • Raiyvin [1585789]
    • Role: Civilian
    • Level: 86
    • Posts: 249
    • Karma: 32
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 15:07:08 - 10/10/21 (8 days ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    Use window's 10 with nvda...
    I have asked for well over the past 2 year's for this to be fixed.
    I am unable to edit and delete threads in my faction forum.
    Previously all of this I was able to do.
    I truely would appreciate if you could get this back so I am able to do these thing's in my faction forum.
    I am co leader so I should automatically have this option.
    Please get this fixed.
    Thank's Raiyvin
  • FED andyruuw [2140093]andyruuw [2140093]
    • andyruuw [2140093]
    • Role: Civilian
    • Level: 70
    • Posts: 44
    • Karma: 2
    • Last Action: 1 hour
    • Quote
    • Report
      • 0
    • Reason:
      Are you sure you want to report this post to staff?
      Cancel
    Posted on 16:20:47 - 15/10/21 (3 days ago)
    Post link copied to clipboard Copy post link
    cant travel when im the agency I cant interact with any travel location
Reply
Thread Title: