Forums
First  << 1 >>  Last
Forum Main>>Bugs & Issues>> Race bug
PsycWard

ID: 1579270
Level: 30
Posts: 58
Score: 17
PsycWard [1579270]Reply | Quote | Report

Thread created on Sat May 18, 2013 10:52:36
Last replied to on Fri May 24, 2013 12:13:45
I don't know if this a new problem or just a weird one time glitch but I logged in and the red racing icon said "You have completed a race" as opposed to you have finished in X place. When clicked the icon to go to the racing screen I saw that I had placed 1st, 2nd and 3rd and everyone else had placed three times as well. I did take screen shots but I cut one place out just in case you are counting because I didn't want to post a 4th screen shot for one extra time. Also there was no event generated that I can see.
Screenshotfrom2013-05-18062532.png

Screenshotfrom2013-05-18062617.png

Screenshotfrom2013-05-18062701.png


Last Edited: Sat May 18, 2013 12:05:45
Psycward1.png
Super secret reinforced spam barrier 2.0
bl0ndie

ID: 179706
Level: 82
Posts: 8053
Score: 2128
~V~bl0ndie [179706]Reply | Quote | Report

Posted on Sat May 18, 2013 12:31:29
I will pass this to ched to look into.
not sure if a cron issue would cause this.

Super secret reinforced spam barrier 2.0
PsycWard

ID: 1579270
Level: 30
Posts: 58
Score: 17
PsycWard [1579270]Reply | Quote | Report

Posted on Sat May 18, 2013 12:50:01
Thank you, my race this morning finished normally so I imagine that will make it harder to find.

Psycward1.png
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Chedburn

ID: 1
Level: 35
Posts: 7240
Score: 12649
Chedburn [1]Reply | Quote | Report

Posted on Fri May 24, 2013 12:13:45
Yeah this is fine, the servers were having big problems.

Ched.jpg
Forum Main>>Bugs & Issues>> Race bug
First  << 1 >>  Last