Forums
First  << 1 >>  Last
Forum Main>>Bugs & Issues>> attacking issue..
FallenStars

ID: 443347
Level: 43
Posts: 216
Score: -115
PaRa FallenStars [443347]Reply | Quote | Report

Thread created on Mon May 13, 2013 13:50:21
Last replied to on Mon Jun 03, 2013 19:12:05
I think i forgot to hit post on my forum,
So i am having problems when attacking.. I take a vicodin, but attacks are still taking 50, and sometimes 100 E per attack...
ex.)
13/05/13
3:31:04 AM FallenStars hospitalized chitma
13/05/13
3:30:42 AM FallenStars hospitalized imissyou

^ while on vic, i made these 2 attacks and my energy bar was empty..

this morning... I didnt use vicodin and attacked 1 person.. (should be 50 E) but it took all 150 Energy..

13/05/13
2:37:35 PM FallenStars hospitalized BowToMe

(also sometimes when I attack.. right after i click "attack" it just says ur target managed to escape. so im not sure what thats about.)

i have lost quite a bit of E from this..

I am using google chrome,
I live in USA,
I was in torn when making these attacks.
only about 1 second for page to lead.
no lag.
I dont think i know anything else that will help,
I did talk to Bogie and another staff, told me to report bug. Need anything else mail me!


Super secret reinforced spam barrier 2.0
bl0ndie

ID: 179706
Level: 82
Posts: 8051
Score: 2126
~V~bl0ndie [179706]Reply | Quote | Report

Posted on Mon May 13, 2013 18:07:59
I will pass this to ched, maybe he can see why this would be happening

I check your vico was not an OD, and no, it wasnt.



Super secret reinforced spam barrier 2.0
Chedburn

ID: 1
Level: 35
Posts: 7240
Score: 12649
Chedburn [1]Reply | Quote | Report

Posted on Fri May 24, 2013 12:52:15
I really have no idea about this at all, sounds impossible to me.

I can only imagine some weird caching bug with your browser confusing the bar images perhaps. I've certainly never heard of anything like this in 8 years.

Was this happening on just this day? Or does it continue to happen now?

Ched.jpg
Super secret reinforced spam barrier 2.0
FallenStars

ID: 443347
Level: 43
Posts: 216
Score: -115
PaRaFallenStars [443347]Reply | Quote | Report

Posted on Fri May 24, 2013 13:42:53
no it still happens. I am noticing more and more.. like when I travel... I will go to click on lets say... switzerland.. I will hit yes I want to travel. then it will pop up and say you are already traveling, and I will be going to mexico, or SA.. I have tried Enternet explorer and Been using google chrome... still happens... I had asked staffed and they told me to clear my cache.. well that didnt work either... I am starting to think maybe theres something wrong with my laptop. All i know is its really annoying when i cant fight in my wars or travel to the right place lol.....

Super secret reinforced spam barrier 2.0
FallenStars

ID: 443347
Level: 43
Posts: 216
Score: -115
PaRaFallenStars [443347]Reply | Quote | Report

Posted on Mon May 27, 2013 03:54:39
Happen to find or figure anything out about what the problem may be?

Super secret reinforced spam barrier 2.0
Marc

ID: 24377
Level: 64
Posts: 5553
Score: 3442
JUXMarc [24377]Reply | Quote | Report

Posted on Mon Jun 03, 2013 19:12:05
Please make sure you clear your cache and cookies prior to attacking and that you only have one Torn tab open.
If possible, maybe use another browser.
If this issue is caused by the system, it will be fixed with the new attacking system
For now, I can only close this, sorry

Forum Main>>Bugs & Issues>> attacking issue..
First  << 1 >>  Last