Forums
First  << 1 >>  Last
Forum Main>>Bugs & Issues>> New Icons issue
Eng_Hany

ID: 886003
Level: 63
Posts: 652
Score: 184
[ĞA] Eng_Hany [886003]Reply | Quote | Report

Thread created on Fri Aug 31, 2012 20:47:31
Last replied to on Tue Sep 04, 2012 01:48:29
When using Google Chrome browser the icons image are SOMETIMES disappeared while the icon location reported the icon titles correctly when floating over it with the mouse cursor.

This issue didn't happen when using Firefox browser.

I'm using windowsXP 32bit service pack 3 on Intel i7 processor with 6gb ram

Thank you for your time

Last Edited: Fri Aug 31, 2012 21:52:59
Super secret reinforced spam barrier 2.0
RatedR

ID: 72498
Level: 75
Posts: 19218
Score: 12063
RatedR [72498]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Sep 01, 2012 01:02:43
Do you have any addons on Chrome?



Super secret reinforced spam barrier 2.0
Eng_Hany

ID: 886003
Level: 63
Posts: 652
Score: 184
[ĞA]Eng_Hany [886003]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Sep 01, 2012 01:19:56
no .... just Kaspersky

It happens on server Lust (1) ... I'm now on Despair (8) and everything is fine

Super secret reinforced spam barrier 2.0
RatedR

ID: 72498
Level: 75
Posts: 19218
Score: 12063
RatedR [72498]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Sep 01, 2012 01:26:07
For Ched to peek into.



Super secret reinforced spam barrier 2.0
Eng_Hany

ID: 886003
Level: 63
Posts: 652
Score: 184
[ĞA]Eng_Hany [886003]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Sep 01, 2012 04:57:06
Also I'm a new subscriber (just subscribed today) and the subscription icon didn't appear yet even if the subscription is activated.

That happened also to the low life icon which didn't appear when i'm down to 1 life.

I'm on Despair(8)

Thanks again

Super secret reinforced spam barrier 2.0
Chedburn

ID: 1
Level: 35
Posts: 7240
Score: 12649
Chedburn [1]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Sep 01, 2012 10:59:07
I believe the two are separate issues. I notice you don't have a subscriber icon. Please go to your Settings > Your Icons. And click 'Refresh icons', that should fix it.

Alex will look at the pages which did not initially give you the icon.

Ched.jpg
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Eng_Hany

ID: 886003
Level: 63
Posts: 652
Score: 184
[ĞA]Eng_Hany [886003]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Sep 01, 2012 14:32:16
The subscriber icon did appear only when i click 'update settings'. Clicking 'Refresh icons' didn't make any difference.

I will check for the low life icon.

Thanks Ched

Super secret reinforced spam barrier 2.0
Chedburn

ID: 1
Level: 35
Posts: 7240
Score: 12649
Chedburn [1]Reply | Quote | Report

Posted on Tue Sep 04, 2012 01:44:56
Subscriber icon fixed. Now should auto appear when subscribed.

Ched.jpg
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Eng_Hany

ID: 886003
Level: 63
Posts: 652
Score: 184
[ĞA]Eng_Hany [886003]Reply | Quote | Report

Posted on Tue Sep 04, 2012 01:48:29
All icons are working fine now.... thanks a lot

Forum Main>>Bugs & Issues>> New Icons issue
First  << 1 >>  Last