Forums
First  << 1 >>  Last
Forum Main>>Bugs & Issues>> Server related forum bug - RP section
Leafeh

ID: 467479
Level: 59
Posts: 105821
Score: 5886
39th Leafeh [467479]Reply | Quote | Report

Thread created on Mon Aug 27, 2012 23:10:46
Last replied to on Tue Aug 28, 2012 13:18:44
There's been a problem with the Role-Play forum for some time now. It has taken this long for a bug report to be made due to the fact every member of the forum is a member of an elite team of lazy asses.

Anyway.

On certain servers half of the threads fail to be displayed. The problem first occurred for me one year ago. However, the problem was not as persistent back then and occurred infrequently.

Recently, the problem has been happening constantly on the Sloth server, and has now started to occur on the Gluttony server as well. Being on either server results in more than three quarters of the forums sections threads to appear missing on the page.

I made the sacrifice of forcing myself onto the most terrible of servers to obtain these screenshots!

This is how the forum is supposed to look. All the threads are showing. Note that I'm on Lust (1), a server that does not have the problem.

bugbugubuugy.jpg

A screenshot from viewing the forums on the server Gluttony (2). Note that over half the threads are missing. This problem also happens on Sloth.

bugbugubuug.jpg


This problem is becoming quite a pain as it prevents users from posting in certain threads.
We have tried to overcome the problem by using links to get directly to the threads, but other errors are also occurring.

In addition to threads not being displayed properly, errors have been occurring for some users when they try to make long posts. If they post more than a couple of lines they get an error message and their post fails.

I've not experienced the latter problem and so have no screenshots or further information. But I will see what I can find!

Last Edited: Tue Aug 28, 2012 00:11:31
Leafehh.png
Please Click Here and support my suggestion to expand the Healer route of the game.
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Evilpants666

ID: 361924
Level: 39
Posts: 3316
Score: 1239
Evilpants666 [361924]Reply | Quote | Report

Posted on Tue Aug 28, 2012 00:16:35
Insofar as the thread display goes in the RP section, I've experienced the same issues on Sloth.

c151a00c.jpg
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Apnea

ID: 1532667
Level: 37
Posts: 263
Score: 148
JUXApnea [1532667]Reply | Quote | Report

Posted on Tue Aug 28, 2012 00:26:42
I often experience that same issue.

female_tag_by_hades_animations-d6s67le.p
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Link

ID: 1413750
Level: 50
Posts: 5023
Score: 4469
MnCLink [1413750]Reply | Quote | Report

Posted on Tue Aug 28, 2012 03:40:21
Already reported here:

Issue with forums
(also dealing with reports of the issues migrating to different subforums)



tinyurl.com/torn-crime-enhancers

Done: GTA1, Working on: Mayor Kidnap
Super secret reinforced spam barrier 2.0
RatedR

ID: 72498
Level: 75
Posts: 19223
Score: 12068
RatedR [72498]Reply | Quote | Report

Posted on Tue Aug 28, 2012 13:18:44
Please add your info to the confirmed report you find here:

http://www.torn.com/forums.php?forumID=19&ID=14673994

Thanks



Forum Main>>Bugs & Issues>> Server related forum bug - RP section
First  << 1 >>  Last