Forums
First  << 1 >>  Last
Forum Main>>Bugs & Issues>> Icons not showing up in torn
Nor-Cal_Josh

ID: 1482806
Level: 31
Posts: 118
Score: 31
Nor-Cal_Josh [1482806]Reply | Quote | Report

Thread created on Wed Nov 30, 2011 21:16:30
Last replied to on Sun Dec 04, 2011 01:01:30
I have cleared my browser cache, and reloggged in, yet this issue still remains. when I view my home to use bank or airstrip, all the icons are gone. heres the screenshot
messup.png

11lsv7m.gif
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Baal

ID: 20532
Level: 70
Posts: 9205
Score: 2087
[đA]Baal [20532]Reply | Quote | Report

Posted on Wed Nov 30, 2011 21:59:38
Which web browser are you using ?

Last Edited: Wed Nov 30, 2011 22:00:15
Baal.png
Strength and Honour ~ HxC & Gr÷mff Style
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Nor-Cal_Josh

ID: 1482806
Level: 31
Posts: 118
Score: 31
Nor-Cal_Josh [1482806]Reply | Quote | Report

Posted on Wed Nov 30, 2011 22:02:06
firefox

11lsv7m.gif
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Baal

ID: 20532
Level: 70
Posts: 9205
Score: 2087
[đA]Baal [20532]Reply | Quote | Report

Posted on Wed Nov 30, 2011 22:06:11
Which version ?

Baal.png
Strength and Honour ~ HxC & Gr÷mff Style
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Nor-Cal_Josh

ID: 1482806
Level: 31
Posts: 118
Score: 31
Nor-Cal_Josh [1482806]Reply | Quote | Report

Posted on Wed Nov 30, 2011 23:22:35
8.0.1

11lsv7m.gif
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Nor-Cal_Josh

ID: 1482806
Level: 31
Posts: 118
Score: 31
Nor-Cal_Josh [1482806]Reply | Quote | Report

Posted on Wed Nov 30, 2011 23:24:55
and I have restarted the system, its not on my end. also its only on that screen. the rest of torn shows up just fine

11lsv7m.gif
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Two

ID: 1290648
Level: 75
Posts: 11446
Score: 5361
[đA]Two [1290648]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Dec 01, 2011 10:31:02
Have you tried a different browser? Perhaps that could be it?



9cc1e98e.png

Check out my latest sig auction!
http://www.torn.com/forums.php?forumID=23&ID=14977867
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Baal

ID: 20532
Level: 70
Posts: 9205
Score: 2087
[đA]Baal [20532]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Dec 01, 2011 10:31:14
I use the same version of FF and i dont have such problems...

Tried another web browser to see if theres a difference ?



Baal.png
Strength and Honour ~ HxC & Gr÷mff Style
Super secret reinforced spam barrier 2.0
xKrazzy
ID: 1587887
Level: 20
Posts: 33
Score: 38
xKrazzy [1587887]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Dec 01, 2011 16:16:16
that always happens clear cookies and cache and if there's still a problem re download

Super secret reinforced spam barrier 2.0
Link

ID: 1413750
Level: 50
Posts: 5026
Score: 4471
MnCLink [1413750]Reply | Quote | Report

Posted on Sat Dec 03, 2011 14:06:00
Go to Help menu and select "restart Firefox with addons disabled." I see no reason why images would not be displaying in that particular place, unless you've either used an extension to accidentally block them, or some addon is interfering.

tinyurl.com/torn-crime-enhancers

Done: GTA1, Working on: Mayor Kidnap
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Nor-Cal_Josh

ID: 1482806
Level: 31
Posts: 118
Score: 31
Nor-Cal_Josh [1482806]Reply | Quote | Report

Posted on Sun Dec 04, 2011 00:59:29
idk why this issue has been closed, the problem is still there. the problem shows up for me both on internet explorer, and I also logged in from another computer using firefox, and still no icons.

11lsv7m.gif
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Nor-Cal_Josh

ID: 1482806
Level: 31
Posts: 118
Score: 31
Nor-Cal_Josh [1482806]Reply | Quote | Report

Posted on Sun Dec 04, 2011 01:01:30
also, I just reinstalled firefox, I have no addons installed, and still the same thing

11lsv7m.gif
Forum Main>>Bugs & Issues>> Icons not showing up in torn
First  << 1 >>  Last