Forums
First  << 1 >>  Last
Forum Main>>Bugs & Issues>> Secure Connection Failed
Lacroix
ID: 1262173
Level: 36
Posts: 451
Score: 60
Lacroix [1262173]Reply | Quote | Report

Thread created on Thu Aug 18, 2011 20:11:04
Last replied to on Thu Aug 18, 2011 22:06:42
I keep getting a Secure Connection Failed window on different pages.

The only part that changes is:
c######.ajaz.www.torn.com:443

This happens on any server but only in Firefox. I've tried IE also.
I've cleared the following just to make sure it wasn't on my end:
temp files
temporary internet files
history
cookies

I am using CityWatch newest version.


[URL=http://www.UploadScreenshot.com/image/428008/7508175]2291553379.jpg[/URL]

Last Edited: Thu Aug 18, 2011 21:12:54
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Chaos_Greg

ID: 46203
Level: 81
Posts: 15987
Score: 7838
eVÝChaos_Greg [46203]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Aug 18, 2011 21:38:44
are you using https to connect to torn?
You should use http:// as usual, not https.

---Buying Ceqium @150Mil---
SigTORN.jpg
Super secret reinforced spam barrier 2.0
Valaskjalf

ID: 1503919
Level: 55
Posts: 195
Score: 238
NuBzValaskjalf [1503919]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Aug 18, 2011 21:54:08
already confirmed http://www.torn.com/forums.php?forumID=19&ID=13536203

Super secret reinforced spam barrier 2.0
Lacroix
ID: 1262173
Level: 36
Posts: 451
Score: 60
Lacroix [1262173]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Aug 18, 2011 21:55:01
When you use citywatch to connect it always connects you with https://.

Super secret reinforced spam barrier 2.0
Lacroix
ID: 1262173
Level: 36
Posts: 451
Score: 60
Lacroix [1262173]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Aug 18, 2011 21:56:48
Sorry I didn't see the other one when I search earlier.

Super secret reinforced spam barrier 2.0
RatedR

ID: 72498
Level: 75
Posts: 19223
Score: 12068
RatedR [72498]Reply | Quote | Report

Posted on Thu Aug 18, 2011 22:06:42
By Valaskjalf [1503919]
already confirmed http://www.torn.com/forums.php?forumID=19&ID=13536203


I'll close this one then



Forum Main>>Bugs & Issues>> Secure Connection Failed
First  << 1 >>  Last